Caută
Close this search box.

Cosette Chichirău dezminte că va colabora la Iaşi, cu „pesedistul Chirica”

cosette chichirău

Cosette Chichirău a dezmințit, marți seară, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că va exista o colaborare între USR PLUS și PNL în administrația locală din Iași, după alegerile de duminică.

Chichirău a spus că ”o alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă”, amintind că primarul Iașiului (reales în 27 septembrie) este un fost social-democrat trecut în tabăra liberalilor.

Parlamentarul USR a mai spus că alianța din partea căreia a candidat a ajuns în consiliile local și județean „ca să blocheze tunurile mafiei”, pe care „Chirica o protejează”, și că USR PLUS este în opoziție față de ”sistemul transpartinic patronat de Alexe și Chirica”:

”O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă! Votăm proiectele bune pentru ieșeni, indiferent de cine sunt propuse, dar nu girăm afacerile ilegale patronate de mafia care îl susține.

Dacă jurnaliștii de la Digi24 m-ar fi sunat, ar fi aflat de la mine că declarațiile celor doi sunt o tentativă jalnică de manipulare. USR PLUS a intrat în Consiliul Local și în Consiliul Județean ca să blocheze tunurile mafiei pe care cei doi o protejează.

Nu ca să le fie complici. În Iași, USR PLUS este în opoziție față de sistemul transpartinic patronat de Alexe și Chirica”, a scris Cosette Chichirău, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri