Caută
Close this search box.

Româncă din Suedia: Am la mine un pendul, n-am nici o șansă să mă infectez

laura ghibu

Un medic român din Suedia a povestit despre o pacientă româncă ce deține o amuletă specială, care depistează coronavirusul și astfel știe de care oameni să se ferească, susține ea.

„Doamna, foarte senină, mi-a spus că Nu sunt infectată și n-am nici o șansă să mă infectez, deoarece am la mine un pendul. A scos din buzunar acel pendul și, mișcându-l așa, lejer, mi-a spus:

Vedeți? Pendulul vine spre mine, asta înseamnă că sunt curată, nu sunt infectată. Iar când mă întâlnesc cu cineva, scot pendulul, iar dacă acel pendul face o anumită mișcare îmi dau seama că este infectat și mă păzesc, deci cu mine puteți să fiți în siguranță”, a declarat medicul Laura Ghibu miercuri seară, la Digi24.

Laura Ghibu, medic român stabilit în Suedia, are de-a face frecvent cu cazuri neobișnuite venite din partea conaționalilor care au o atitudine sceptică față de coronavirus și de vaccin.

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul.

Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să dea vaccinul afară! Și că după aia s-a simțit amețit din cauza drăciei ăleia. Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi dat afara cu bere și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut”, a relatat dr. Laura Ghibu pe contul ei de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri