Caută
Close this search box.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, susţine că nu are voie de 12 ani să aibă cont bancar

robert negoiţă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță (ex-PSD), anunță că nu are voie să aibă cont bancar de peste 12 ani, în urma problemelor pe care le-a avut cu ANAF. El susține că datoria de 50 de milioane de euro către ANAF nu mai figurează în dreptul său.

Într-un interviu pentru Știrile Pro TV, acordat jurnalistului Vitalie Cojocari, Negoiță a afirmat că nu mai este dator către ANAF, însă nu mai are voie să dețînă un cont bancar de peste 12 ani.

Vitalie Cojocari: În declarația de avere menționați că trebuie să dați vreo 50 de milioane de euro la ANAF. Ce este cu acești bani?
Robert Negoiță: Partea penală s-a închis. Eu am fost cercetat penal mai bine de 10 ani. A fost o anchetă făcută de DNA, ca să vadă dacă a fost ceva în neregulă acolo? Am achitare confirmată de Înalta Curte de Casație și Justiție, clasare definitivă și irevocabilă. Nu a fost nimic penal acolo. Nu există nici o evaziune fiscală. Este o chestiune de reglat cu cei de la ANAF. Au făcut un abuz înfiorător. Nu poți să judeci niște fapte din 2009. Eu eram pe lista neagră a lui Traian Băsescu.

Vitalie Cojocari: Câți bani trebuie să dați la ANAF, din punctul dvs. de vedere?
Robert Negoiță: Zero. Toate tranzacțiile despre care vorbim au fost făcute legal, cu plata tuturor taxelor prevăzute de lege. Au fost trecute în declarația de avere. Nici vorbă de evaziune fiscală. Mi-aș dori ca și cei de la ANAF, cei care au greșit, să plătească. Nu vrei să stai cu poprire de conturi 12 ani? Vrei să ai un card la bancă, nu poți.

Vitalie Cojocari: Nu aveți card?
Robert Negoiță: Nu am voie să am cont la bancă de 12 ani.

Vitalie Cojocari: Cum plătiți cu cardul la magazin?
Robert Negoiță: Cu cash.

Vitalie Cojocari: Puteți să ne spuneți care este averea dvs.?
Robert Negoiță: Eu am făcut multe investiții, dar niciodată nu m-am lăfăit în lux. Am considerat că este de prost gust. Eu locuiesc într-un apartament cu două camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri