Caută
Close this search box.

David Popovici, din nou pe podium în Ştafeta combinată a României, la 4×100 m liber

Ştafeta combinată a României, compusă din David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu, a obţinut miercuri medalia de argint în finala probei de 4×100 m liber din cadrul Campionatelor Europene de înot pentru juniori, care se desfăşoară în aceste zile la Otopeni.

Delegaţia României a câştigat până acum trei medalii la CE de înot pentru juniori de la Otopeni: două de aur prin ştafeta masculină 4×100 m liber, alcătuită din David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu, şi prin David Popovici în proba de 200 m liber şi una de argint prin ştafeta mixtă de 4×100 m liber David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu.

FOTO: Agerpres

Ştafeta României, care intrase în ultimul act cu al şaselea timp din calificări, a încheiat pe locul 2 cu timpul de 3 min 29 sec 35/100, după Ungaria, care a terminat în 3 min 28 sec 83/100. Sportivii români au condus mare parte din cursă, însă au pierdut medalia de aur pe ultima sută de metri.

Medalia de bronz a revenit ştafetei din Polonia cu 3 min 29 sec 85/100.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri