Caută
Close this search box.

Probleme uriaşe la British Airways. Toate zborurile au fost anulate

UPDATE Cu puţin timp în urmă, compania aeriană British Airways a anunțat că vor fi anulate toate zborurile din cursul zilei de sâmbătă.

Compania aeriană British Airways a anulat toate zborurile de pe aeroporturile Heathrow și Gatwick din Londra, sâmbătă, din cauza unor probleme ale sistemului computerizat. Pasagerii sunt sfătuiți să verifice statusul zborului înainte să vină la aeroport.

Oficialii au declarat că se lucrează intens pentru rezolvarea avariei.

Un jurnalist care aștepta de 90 de minute într-un avion a spus că pilotul le-a comunicat pasagerilor că problemele sunt „catastrofale”.

Sunt întârzieri pentru zboruri din Roma, Praga, Milano, Stockholm și Malaga din cauza avariei. Pasagerii spun că personalul British Airways nu le-a putut comunica cât mai durează întârzierile. „Zboruri din toată lumea sunt afectate”, au declarat aceștia, potrivit BBC, citat de digi24.ro.

Compania nu a precizat despre câte zboruri este vorba, însă în medie, 600 de zboruri British Airways aterizează și decolează zilnic.

Pasagerii blocaţi în aeroporturile britanice povestesc că orarul de zbor este distribuit pe hârtie, iar aplicaţia mobilă pentru validarea biletelor nu funcţionează, motiv pentru care unii dintre cei care aveau tichetul doar în telefon nu s-au putut îmbarca.

Responsabilii companiei britanice nu au vrut să precizeze ce anume a cauzat avaria şi nici cât timp durează remedierea ei.

FOTO: independent.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri