Caută
Close this search box.

Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Eastbourne. Urmează Simona Halep şi Sorana Cîrstea

Monica Niculescu (50 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului de la Easbourne, după victoria împotriva Mirijanei Lucic-Baroni (24 WTA), scor 6-4; 5-7; 7-5.

Românca a fost condusă cu 5-3 în setul decisiv, reușind să revină fantastic, după ce croata a avut și o minge de meci. În turul următor va avea parte de o adversară dificilă, Petra Kvitova (13 WTA).

Sorana Cîrstea a pierdut în fața lui Su-Wei Hsieh (115 WTA), în ultimul tur al calificărilor la turneul WTA de la Eastbourne, scor 6-7 (3-7), 1-6, după o oră și 11 minute de joc. Bucureșteanca va evolua totuși pe tabloul principal al turneului, din postura de lucky loser. Sorana o va înfrunta pe Katerina Siniakova (40 WTA), potrivit gsp.ro.

În competiție va intra și Simona Halep, care va juca în turul al doilea cu învingătoarea meciului dintre Chrstina McHale și o jucătoare venită din calificări.

Românca este a treia favorită la câştigarea turneului de la Eastbourne, la care va evolua în premieră. Simona Halep va avea şansa să urce pe prima poziţie mondială WTA, în cazul unui turneu foarte bun pe iarbă din Anglia. Halep este calificată direct în turul al doilea şi este la primul turneu după finala de la Roland Garros.

Simona a avut-o sâmbătă ca parteneră de antrenament pe Aga Radwanska, locul 10 mondial WTA, potrivit curierlocal.ro.

FOTO: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri