Caută
Close this search box.

Magazin Lidl din Timişoara: Excremente de şoareci, capcane cu lipici

Magazin Lidl din Timişoara: Excremente de şoareci, capcane cu lipici

Un magazin Lidl din Timişoara a fost închis temporar de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, care au dat şi două amenzi de 10.000 de lei, după ce au găsit excremente de şoareci şi capcane cu lipici.

”SC Lidl Discount SRL Timişoara, Calea Torontalului, nr.106. Abateri constatate: în spaţiul de vânzare a fost identificat produsul Făină alba Belbake 000 la 1kg, distribuitor Lidl, lot b şi lot c, în cantitate de 800 kg, acesta prezentând ambalajul deteriorat, ros, cu conţinut scurs pe cartonul pe care erau aşezate baxurile, fiind prezente excremente de rozătoare.

În spaţiul de preparare a produselor de patiserie au fost identificate capcane cu lipici pentru rozătoare, care nu pot fi amplasate în spaţiile interioare”, a transmis Mihai Alin Gubandru, comisar şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Vest.

În acelaşi magazin au fost găsite produsele refrigerate care aveau condens în interiorul ambalajului, iar produsele congelate prezentau conglomerat de gheaţă în interiorul ambalajului; fructe depreciate; produsele de cofetărie aveau ambalaje deteriorate, picături de condens pe suprafaţa glazurii de ciocolată; ouăle de consum erau sparte, cu scurgeri de conţinut, cu ambalaje deteriorate, umede; pardoselile şi tăvile de coacere erau neigenizate corespunzător, conform News.ro.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au dat două amenzi în valoare de 10.000 de lei.

Astfel, au fost dispuse următoarele măsuri complementare: oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor constatate pentru zona gastro, oprirea definitivă de la comercializare a produselor neconforme – circa 850 de kilograme.

De asemenea, a fost propusă emiterea deciziei de închidere a unităţii pe o perioadă de până la şase luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri