Caută
Close this search box.

Atacatorul de la Târgul de Crăciun din Berlin a fost ucis în Milano

Bărbatul căutat de autoritățile germane pentru atacul din 19 decembrie de la târgul de Crăciun din Berlin a fost ucis în urma unor schimburi de focuri în orașul italian Milano, informează televiziunea italiană Rai, citând autoritățile din pensinsulă. Se pare că el a ajuns în orașul italian via Paris.

Pistolul cu care Anis Amri a rănit un poliţist în noaptea de joi spre vineri, în Italia, este acelaşi folosit pentru a-l ucide pe şoferul polonez al camionului cu care atentatorul a omorât mai mulți oameni la Târgul de Crăciun din Berlin, relatează Corriere della Sera, citat de digi24.ro.

Este vorba de un pistol cu calibrul 22. Carabinierii l-au împușcat pe Anis Amri după un schimb de focuri, în această noapte, în jurul orei 3.00 (4.00 ora României).

Totul a pornit de la un control de rutină, iar el a refuzat să se legitimizeze. A scos apoi un pistol şi a deschis focul asupra ofiţerilor, unul dintre aceştia fiind rănit la spate. De altfel, el a și început să strige „Allah Akbar” . Oamenii legii au răspuns cu focuri de armă şi l-au ucis.

Se pare că anchetatorii germani au avut informații corecte când au început să-l caute pe acesta în vestul țării, pentru că el a fugit întâi la Paris. Potrivit autorităților italiene, el ar fi ajuns din capitala Franței la Milano cu trenul.

Marco Minniti, ministrul de Interne italian, a precizat că nu există nici un dubiu că bărbatul ucis la Milano este Anis Amri, acesta fiind identificat după amprente.

FOTO: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri