Caută
Close this search box.

Alis Grasu: 1.404 solicitări ale ambulanţei, în ultimele 24 de ore

Serviciul de Ambulanță București – Ilfov a înregistrat 1.404 solicitări în ultimele 24 de ore iar dintre acestea 719 au fost urgențe de cod roșu și cod galben, a declarat luni, managerul instituției, Alis Grasu, în cadrul Comandamentului de Iarnăde la Primăria Capitalei.

Totodată, şefa Serviciului de Ambulanţă a mai spus că în ultimele 90 de ore, de când au început căderile de zăpadă în Bucureşti au fost semnalate 3.246 de apeluri la 112, din care peste 1.000 au fost cauzate de Codul roşu şi Galben.

Potrivit acesteia, 34 dintre solicitări au vizat persoane care au suferit fracturi, entorse, luxații iar 10 gravide au fost transportate la spital.

„În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.404 solicitări, dintre acestea 719 au fost urgențe de cod roșu și cod galben. Au fost transportate la adăposturi 44 de persoane — cazuri sociale, una a fost dusă la Spitalul Colțea pentru că nu dorea la adăposturi. Au fost 34 de solicitări pentru fracturi, entorse, luxații la nivelul membrelor. 10 gravide au fost transportate la spital ca să nască”, a precizat medicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri