Caută
Close this search box.

Bulgarii protestează azi la Sofia, solidari cu românii ieşiţi în apărarea Justiţiei

 

Vecinii noştri bulgari consideră că, dacă România face un pas în spate în lupta anticorupţie, nu ar fi un semn bun pentru Bulgaria şi în aceste condiţii anunţă că vor protesta în semn de solidaritate cu manifestanţii români care susţin abrogarea ordonanţei Iordache.

Pe Facebook este organizat un protest pentru duminică, la ora 17:00, în Sofia, la Ambasada României, informează ziare.com.

„Haideţi să sprijinim românii din Sofia care organizează o demonstraţie în semn de solidaritate faţă de tulburările civile din ţara lor”, se anunţă pe Facebook.

Organizatorul precizează că au mai sprijinit şi zilele trecute românii care au protestat paşnic.

Românii care au aflat de protestul organizat duminică au mulţumit pe Facebook bulgarilor. „Uniţi de Dunăre. Mulţumim, Bulgaria!”, a scris o tânără. „Este uimitor. Mulţumim, Bulgaria”, a adăugat altcineva. „Mulţumim, Bulgaria. Mulţumim, bulgari. Este lupta noastră pentru ambele ţări”, a comentat altcineva.

În Bucureşti, duminică este anunţat „cel mai mare protest” la care, încă de la ora 14.00, sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Capitală oameni din toată ţara.

Manifestanţii vor fi în piaţă în timp ce la Palatul Victoria este programată să se desfăşoare şedinta de Guvern în care se va decide abrogarea actului normative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri