Caută
Close this search box.

UNESCO: Burse de 42.000 de lei pentru femeile de știință

Programul de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din știință” sprijină comunitatea științifică locală prin acordarea a patru burse pentru tinere cercetătoare. Astfel, tinerele cercetătoare își pot depune candidatura pe site-ul competiției care poate fi accesat aici. Valoarea unei burse este de 42.000 lei.

Programul de burse naţionale L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din ştiinţă” se desfăşoară în perioada februarie – mai 2017 și se adresează cercetătoarelor din România cu vârsta de maxim 35 de ani, care fie sunt doctorande, fie au obţinut titlul ştiinţific de doctor şi urmează un program de pregătire postuniversitară în cadrul unei instituţii acreditate de învăţământ superior din ţară.

Dosarele de aplicaţie se depun pe platforma proiectului începând de pe data de 15 februarie, până la data de 15 aprilie 2017 inclusiv şi urmează a fi evaluate de un juriu format din din cercetători de renume din cadrul comunității științifice locale.

”Pentru CNR UNESCO, proiectul L’Oréal – UNESCO „Pentru femeile din ştiinţă” reprezintă întruchiparea unuia dintre obiectivele asumate, acela de a promova politicile și instrumentele menite să sporească rolul științei și tehnologiei la dezvoltarea durabilă a României”, a declarat Ani Matei, secretar general CNR UNESCO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri