Caută
Close this search box.

Ministrul ucrainean al Agriculturii, arestat preventiv, într-un dosar privind achiziția ilegală a unor terenuri deținute de stat

Ministrul ucrainean al Agriculturii va fi arestat preventiv, conform deciziei Înaltei Curți Anticorupție de la Kiev, într-un dosar privind achiziția ilegală a unor terenuri deținute de stat, în valoare de peste 7 milioane de dolari. Mikola Solski și-a trimis ieri demisia către Rada ucraineană, iar cererea sa urmează să fie examinată.

Biroul Național Anticorupție din Ucraina a fost cel care a anunțat săptămâna aceasta descoperirea unei scheme conduse de un actual ministru, într-o afacere cu terenuri de la stat, fără a preciza despre cine este vorba.

Potrivit presei de la Kiev, faptele ar fi fost comise înainte ca Mikola Solski să devină membru al cabinetului. Cauțiunea a fost stabilită de tribunal la o sumă exorbitantă, de aproximativ o treime din valoarea prejudiciului. Solski a negat acuzațiile.

The post Ministrul ucrainean al Agriculturii, arestat preventiv, într-un dosar privind achiziția ilegală a unor terenuri deținute de stat appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri