Caută
Close this search box.

Accident grav cu microbuz, pe DN1: doi morţi şi şapte răniţi

 

Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce un microbuz, un camion şi o maşină s-au cionit pe DN 1, în Prahova.

Potrivit poliţiştilor, un microbuz, un camion şi o maşină s-au cionit pe DN 1, în localitatea prahoveană Bărcăneşti. În urma impactului, două persoane au murit şi alte şapte, pasagere în microbuz, au fost rănite, informează Mediafax.

La locul accidentului a ajuns şi un elicopter SMURD.

“Acţionăm pe trei paliere: salvarea de vieţi, fluidizare trafic şi cercetare la faţa locului. Vom verifica şi legalitatea transportului de persoane. Microbuzul se deplasa către Bucureşti”, a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Prahova.

Potrivit acesteia, cauza accidentului nu este deocamdată cunoscută.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că nouă persoane au fost asistate medical, dintre care două au murit.

„Intervenim cu două autospeciale şi două ambulanţe SMURD şi cea de Terapie Intensivă Mobilă. Sunt doi decedaţi, de 30 şi 45 de ani, dar şi o femeie de 26 de ani este rănită grav”, a declarat Vasiloae.

Potrivit medicilor, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cu traumatisme.

„Sunt cu traumatisme cranio cerebrale, cu traumatisme de coloană cervicală, marea majoritate fiind femei”, a declarat dr Daniel Nicolae, directorul SAJ Prahova.

Traficul pe DN1, în localitatea Bărcăneşti, este blocat.

Sursa foto: adevărul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri