Caută
Close this search box.

Angela Similea ar fi plecat definitiv din România

Angela Similea s-a hotărât să renunțe definitiv la România și să se stabilească în Statele Unite, susţine un apropiat al artistei. Motivul care a îndemnat-o să ia această decizie este situația financiară nu tocmai satisfăcătoare din propria țară.

Angela Similea se confruntă cu probleme financiare uriașe. Interpreta a rămas văduvă după moartea politicianului Victor Surdu, în urmă cu 6 ani, și de atunci s-au acumulat doarte multe datorii. Acest lucru a făcut-o să se mute la fiul ei, în New Jersey, potrivit b1.ro.

„Este plecată în SUA, la fiul ei, de câteva luni bune. Angela nu stă în New Jersey temporar, ci s-a mutat definitiv în America. Și-a închis firma din România și a decis să revină în țara natală absolut ocazional și doar dacă va avea concerte. Prietenii știu că în România trăia deplorabil și ajunsese la limită pentru o mare artistă. Într-adevăr, a plecat din România și din cauza datoriilor moștenite pe care nu are cum să le achite acum. A făcut totul discret pentru că Angela a fost mereu foarte atentă cu viața ei personală”, a povestit un apropiat al artistei la kanald.

FOTO: rtv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri