Caută
Close this search box.

Mii de oameni au protestat împotriva Legii graţierii, în Bucureşti şi în ţară

Proteste

Mii de oameni au protestat în Capitală şi în ţară, duminică seara, împotriva Legii graţierii.

Oamenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi au anunţat că ies în stradă împotriva Guvernului, dar şi a Parlamentului, care dezbate proiectul Legii graţierii.

În Bucureşti, oamenii au pornit în marş pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Romană – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii – Piaţa Constituţiei.

Oamenii au ieşit în stradă în semn de protest faţă de proiectul Legii graţierii şi faţă de amendamentele depuse de Şerban Nicolae. Acestea se referă la graţierea pedepselor pentru unele fapte de corupţie.

Protestatarii au pornit în marş, din Piaţa Victoriei, spre Parlament. Pe traseu li s-au alăturat noi manifestanţi.

În jurul orei 21.00, numărul participanţilor la marşul de protest faţă de Legea graţierii era de aproximativ 3000.

Oamenii au ajuns în faţa Parlamentului. Unii au aprins lanterele telefoanelor mobile pentru că vor să arate că sunt cu ochii pe politicieni şi că nu îi vor mai lăsa să ia decizii pe întuneric.

Când au ajuns în Piaţa Universităţii, protestatarii au cântat Imnul României, „Deşteaptă-te, române”!

Aproximativ 200 de protestatari mai erau în Piaţa Constituţiei, în faţa Parlamentului, la ora 22.00. Unii dintre participanţi au venit cu biciclete sau trotinete, potrivit tvr.ro.

La Cluj-Napoca, aproximativ 300 de oameni au mărşăluit pe străzile din oraş şi s-au întors în Piaţa Unirii, unde au intonat Imnul României.

Au ieşit în stradă protestatari şi la Braşov, şi în Iaşi. Braşovenii au purtat steaguri uriaşe ale României şi UE, iar ieşenii au îndurat cu stoicism ploaia şi frigul.

FOTO: tvr.ro

Un răspuns

  1. Oameni buni, va irositi timpul de pomana, absolut! Banditii care conduc tara au timp- si tot ce este posibil sa fie- la dispozitie, pentru a va extenua si a va face a renunta…Singura solutie, adunati cate un leu de la fiecare si in acelasi timp faceti liste cu semnaturi si identificari autentice, si un grup cat mai mare, mergeti la Bruxelles, la NATO si UE si cereti interventia armata pentru a curata Romania de cei 4-5 mii de banditi, toti infipti ca niste capuse scarboase, in trupul anemic al Tarii.Numai o actiune de acest gen mai poate salva Romania, altfel cu prostioare de acest gen, sunteti terminati si voi si Tara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri