”Man Down”, un thriller de război în care joacă actorul Shia LaBeouf a vândut un singur bilet în primul weekend de la lansare. Mai exact, în perioada 31 martie – 2 aprilie, pelicula a încasat 7 lire sterline (8,7 dolari americani), scrie Variety.

În afară de Shia LaBeouf, filmul îi mai are în distribuţie şi pe Gary Oldman, Jai Courtney şi Kate Mara şi a fost proiectat într-un singur cinematograf din oraşul Burnley, Reel Cinema. În acelaşi timp, pelicula a fost lansată online, iar luna viitoare va apărea pe DVD şi în format Blu-ray, transmite Mediafax.

Jurnaliştii BBC au discutat cu purtătorii de cuvânt ai Reel Cinema, care au spus că în total, de la lansare, au vândut 4 bilete. În acelaşi timp, persoane din staff-ul peliculei au anunţat că au fost contactaţi de ”câteva” trusturi de presă.

Cel mai probabil, apariţia filmului într-un singur cinema urmăreşte recenziile din presă.

Pentru filmul ”Man Down”, acesta a colaborat cu regizorul Dito Montiel, cei doi lucrând împreună şi în 2006 la filmul ”A Guide to Recognizing Your Saints”.

Paul Dergarabedian, senior media analist al companiei ComeScore, l-a compătimit pe ”săracul Shia”, adăugând că ” ar putea intra în Cartea Recordurilor Guinness”.

Însă nu se ştie de ce filmul nu a beneficiat de nici o promovare. “Man Down” tratează traumele prin care trec soldaţii americani după ce ajung pe fronturile din străinătate, cum îi afectează pe ei şi pe familiile lor. Excentricul actor ar putea să fi urmărit cu totul altceva cum ar fi testarea publicului american la un film care nu apare prezentat pe toate mediile specific de promovare. Traillerul oficial al filmului are peste 3,5 milioane de vizualizări.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF „Transformers”, care s-au bucurat de un imens succes de casă. Apoi, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale – „Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” şi „Ochi de vultur/ Eagle Eye”. Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă – „Transformers: Răzbunarea celor învinşi” şi „New York, I Love You”, iar, în 2010, a jucat alături de Michael Douglas în „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule”. Recent, Shia LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război „Fury”, de David Ayer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.