Caută
Close this search box.

Evenimentul ”La pas pe Calea Victoriei” s-a terminat mai devreme din cauza ploii

Evenimentul ”La pas pe Calea Victoriei” nu a mai fost deschis, luni, din cauza vremii nefavorabile. Potrivit Primăriei Capitalei, în două zile, 60.000 de oameni au fost pe şoseaua pietonală.

Primăria Capitalei anunţă că evenimentul „La pas pe Calea Victoriei”, organizat prin Creart, pe tronsonul cuprins între Piaţa Victoriei şi Strada George Enescu, se închide astăzi, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile desfăşurării activităţilor în aer liber.

Întrucât fiecare manifestare artistică prezentată în cadrul evenimentului este de stradă, organizatorii au luat decizia de a nu deschide cea de-a treia zi.

Una dintre cele mai importante străzi din centrul Bucureştiului a devenit pietonală la iniţiativa municipalităţii, iar timp de două zile s-a transformat într-un spaţiu urban alternativ: spectacole şi concerte, statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuşi uriaşe, portretişti şi caricaturişti, ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, face painting şi multe alte surprize, program muzical susţinut de Corul bărbătesc „Armon” şi Corul Academic „Divina Armonie”, precum şi de prezenţa unor muzicieni stradali.

FOTO: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri