Partidele naţionaliste PRU, PRM şi PND vor constitui o alianţă politică, intitulată Blocul Identităţii Naţionale în Europa (BINE), protocolul de constituire fiind semnat duminică, iar cererea de înregistrare la Tribunal urmând a fi transmisă săptămâna viitoare.

Anunţul formării noii alianţe naţionaliste a fost făcut, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PRU de către Bogdan Diaconu, preşedintele fondator al Partidului România Unită.

„Astăzi am semnat protocolul de constituire al Alianţei politice pe care o vom înregistra la Tribunal săptămâna viitoare – Blocul Identităţii Naţionale în Europa, denumită prescurtat BINE”, a spus Bogdan Diaconu, care a precizat că sloganul noii alianţe va fi „Facem BINE România!”.

„Forurile de decizie ale PRU, PRM şi PND au constituit această alianţă în data de 25 martie, de Buna Vestire. A fost cea mai bună veste care putea să vină pentru naţionaliştii din România. După 27 de ani de fărămiţare, de dezbinare pe partea naţionalistă a eşichierului politic, iată că astăzi cele trei partide reprezentantive pentru naţionalismul din România şi-au dat mâna şi sunt hotărâte să facă bine România”, a mai spus Bogdan Diaconu, citat de Mediafax.

FOTO: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here