Caută
Close this search box.

Reporteri şi operatori au început să părăsească Digi 24

Plecări și schimbări, în ultima vreme, la postul Digi 24. Coordonatorul cameramanilor de teren de la producție, dar și alți trei operatori – printre care doi dintre cei mai vechi angajați ai stației – au decis să plece. Alți câțiva reporteri au părăsit postul de știri în ultima lună, potrivit paginademedia.ro.

Cătălin Isopescu, coordonatorul cameramanilor de teren de la departamentul producție al Digi 24, și-a dat demisia de la postul de știri după cinci ani la postul TV. Alți trei operatori pleacă. Printre ei, Andreas Popa, unul dintre cei mai vechi angajați ai Digi 24. Andreas Popa a venit la Digi 24 încă de la lansarea stației, după opt ani de Pro TV. Din informațiile Paginademedia.ro, se întoarce la Pro TV.

În ultima lună, au decis să plece de la Digi 24 și câțiva reporteri. Laura Culița, reporter pe economic, s-a dus la Pro TV. La fel Ștefana Todică, fost reporter pe social la Digi 24. Roxana Vântu a ieșit din televiziune, optând pentru PR.

Motivele plecărilor țin de procedurile de lucru administrative impuse de managementul stației în ultimele luni. Printre acestea: rapoarte de activitate, sisteme de pontaj și stabilirea unor norme de lucru pe zi.

Şefa departamentului economic, Lidia Focșan, a intrat în această perioadă într-un concediu neprevăzut. Managementul i-a propus un post la o stație locală, pe care jurnalista l-ar fi refuzat. Lidia Focșan lucrează în Digi 24 din 2012.

În ultimele zile, a fost făcută o schimbare și la nivel de EOD – Editor of the Day. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Adrian Cojocaru este EOD, în locul lui Dumitru Rahău. Modificarea ar fi temporară, Rahău urmând să se ocupe de un proiect în următoarea perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri