Caută
Close this search box.

Johnny Depp nu își învață replicile din filme. Plătește sute de mii de dolari să-i fie șoptite în cască

Scandalul dintre Johnny Depp și foștii săi manageri continuă, iar aceștia scot la iveală noi detalii despre cariera actorului. Potrivit acestora, Johnny Depp nu își învață replicile din filme, acestea fiindu-i șoptite în cască, scrie presa americană.

După ce Depp și-a dat în judecată foștii manageri, acuzându-i de delapidare, aceștia i-au deschis la rândul lor un proces.

În plângere, aceştia susţin, printre altele, că actorul a plătit sute de mii de dolari pentru a angaja un inginer de sunet care să-i sufle replicile într-o cască, pe platourile de filmare. Starul ar fi folosit această metodă ani la rând, potrivit libertatea.ro.

”Depp a insistat ca inginerul de sunet să fie permanent pe statul său de plată pentru a nu mai avea de memorat replicile”, se arată în documentele depuse de avocatul TMG.

Johnny Depp și-a dat în judecată fosta echipa de management, The Management Group (TMG), deținută de frații Joel și Robert Mandel, acuzându-i de fraudă, neglijenţă în afaceri şi încălcarea obligaţiilor contractuale din cauza cărora a pierdut milioane de dolari. Însă, managerii se apără, spunând că vinovat de pierderi este actorul care este foarte cheltuitor și a căzut în patima alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri