Caută
Close this search box.

Lovitura Lu’ Tache – Drama DNA: să iubești două femei!

Cum suntem chiar înainte de ”Săptămâna Patimilor”… Și doar ca să mai îndulcim barem un pic efectele ”marii penetrări” a câmpurilor tactice de către ”SAMSARII de PROCURORI”, haideți să administrăm astăzi doar ”alifia” contrainformativă.

Soția procurorului, avocata suspecților audiați de acesta

Dar să începem cu ”începutul sfârșitului” pentru una dintre cele mai influente grupări din întreaga Justiție! Fie ea cea a statului de drept, eșuatului stat iohannist sau a celui paralel al ”MUȘUROIULUI” serviciilor. Cea a temuților procurori militari anticorupție… Una pe lângă care ”gașca nebună” a lui Dumbravă pare doar o ”frecție tristă la picior de lemn”…

Și cum vorbim despre ceea ce se presupune a fi cei mai în măsură aplicatori ai legii anticorupție, să lucrăm cu ”materialul clientului”…

Astfel că publicăm astăzi, în EXCLUSIVITATE, primele măsuri concrete dispuse de magistrați în halucinantul Dosar nr. 231/172/2022.

Cu mențiunea expresă că toate documentele, declarațiile și înregistrările audio – video din dosarul ”SAMSARILOR de PROCURORI” intrate în posesia noastră se află și la filialele ASI GLOBAL USA din Miami, Washington și New York. Doar așa, să se știe că se știe…

”În baza art. 249 Cpp,

DISPUN:

Instituirea sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile și imobile suspecților Petrescu Ștefan Renato, CNP (…) și Cazacu Elena Theodora, CNP (…) și ale Cabinetului de Avocat Cazacu Elena Theodora, CUI (…), până în concurența sumei de 1.310.000 euro.

Instituirea popririi asupra tuturor conturilor bancare deținute de Petrescu Ștefan Renato, CNP (…), până la concurența sumei de 1.300.000 euro.

Instituirea popririi asupra tuturor conturilor bancare deținute de Cazacu Elena Theodora, CNP (…) și Cabinetul de Avocat Cazacu Elena Theodora, CUI (…), de (…) și (…), până la concurența sumei de 1.300.000 euro.

Delegarea lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul IGPR – DICE în vederea aplicării măsurilor asiguratorii instituite”.

Și acesta este doar ”începutul sfârșitului”! Însă puțintică răbdare, că doar cât mai este până luni, 29 aprilie 2024…? Atunci când, la ora 9.10 punct, la Secția I Penală a Curții de Apel București va avea loc audierea… SC GBG BUSINESS CRIAD SRL! În Dosarul Nr.2440/2/2024! Și multe se vor mai lămuri!

Mai ales că, ghinion, uite că în măsurile dispuse în Dosarul nr. 231/172/P/2022 se precizează clar ”legăturile primejdioase” dintre ”suspecta Cazacu Elena Theodora” și ”suspecta Calagiu Elena Theodora”. Veți vedea mai jos care…

Mai mult, probele reținute de către procurori sunt pur și simplu DEVASTATOARE pentru ”GRUPAREA SAMSARILOR de PROCURORI”! Confirmând astfel toate ”LOVITURILE” în care am dezvăluit rețeta prin care un om de afaceri român a fost deposedat de bunurile sale!

Până pe 29 aprilie însă, astăzi să amintim doar, pe înțelesul tuturor, acest ”modus operandi” pe care l-a copiat până și amețitul de Dumbravă…

Un om de afaceri este chemat la audieri de procurorul Radu Mihăiță Cazacu. Alături de alți doi angajați ai firmelor sale. Numai că, în timp ce proprietarul de drept al afacerii este aruncat în malaxorul propagandei operative, ceilalți suspecți se transformă peste noapte în ”noii patroni” ai firmei unde erau angajați!!! Iar în timp ce procurorul Radu Mihăiță Cazacu dezvoltă o stranie ”dragoste paternă” pentru aceștia, ieșind cu dosare la braț din sediul structurii de Parchet și urcând direct în mașina celui pe care l-a audiat – și chiar făcând ”zid” în jurul lui în sala de judecată, dar nu ca procuror acuzator, ci ca susținător la vedere din ultimul rând! – suspectul ajuns patron și acum din nou suspect recurge la un gest de-a dreptul ”tembel”.

Scăpați de la audieri, dau fuga, din toate Cabinetele de Avocatură din țara asta, la cel de la parterul unui bloc ceaușist din Giurgiu. Acolo unde semnează cu o ”oarecare” Calagiu Elena Theodora, un contract de reprezentare.

Numai că, atunci când și-au dat seama că au fost ”țepuiți”, și în loc să fie ”reprezentați”, s-au trezit cu niște ”plăți anexe” de 1.300.000 euro, bașca firma executată silit, aceștia au făcut la rândul lor plângere penală. Împotriva chiar avocatei Calagiu Elena Theodora.

Da, poate părea puțin complicat. Însă ”nodul gordian” al cu adevărat celei mai mari anchete de corupție din chiar rândurile procurorilor anticorupție este tăiat cu informația seacă despre ”personalitatea multiplă” a celor implicați. Astfel cum am dezvăluit în ”Loviturile” anterioare – confirmate acum de către procurori și judecători deopotrivă, Cazacu Elena Theodora, fostă Calagiu, a fost amanta și mama fetiței procurorului de caz Cazacu Radu Mihăiță! Iar acum este soția lui cu acte, în urma căsătoriei recente!

Și uite cum de acum foștii colegi de la DNA ai lui Radu Mihăiță Cazacu trebuie să afle de la acesta cum este ”să iubești două femei”… Una fiind concubina  Calagiu Elena Theodora, avocata care îi reprezenta pe milioane de euro pe suspecții audiați de chiar omul cu care împărțea patul! Cea de a doua fiind suspecta Cazacu Elena Theodora! Soția cu acte și mama fetiței procurorului militar anticorupție Radu Mihăiță Cazacu!

După cum rețin însă acum procurorii în Dosarul nr. 231/172/P/2022, avocata Calagiu Elena Theodora, concubina Calagiu Elena Theodora și suspecta Cazacu Elena Theodora sunt UNA ȘI ACEEAȘI PERSOANĂ!

Și vi se părea că pare complicat cazul Hideg – Dumbravă…

Și atunci cum să nu ”viralizăm” cum Radu Mihăiță Cazacu ar încerca să își convingă colegii procurori anticorupție că, deși ditamai procurorul militar anticorupție la rândul său, nu și-a dat seama că avocata suspecților audiați de el, amanta cu care își făcea vacanțele, mama fetiței sale și soția sa din acte sunt una și aceeași persoană!!!

Sursă articol: asi-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri