Caută
Close this search box.

Mihai Tudose, propunerea cu care PSD-ALDE merg la Cotroceni. Tudose este acuzat de plagiat

Mihai Tudose

PSD-ALDE îl vor nominaliza pe Mihai Tudose în funcția de premier. Liderii PSD au decis în ședința Comitetului Executiv al partidului ca Tudose să fie numele pe care îl vor propune președintelui Klaus Iohannis la consultările de la Cotroceni.

”Mihai Tudose este propunerea cu care mergem la consultările de la Cotroceni. PSD-ul este cel mai îndreptațit să facă propunerea pentru funcția de premier”, a declarat, luni, Călin Popescu Tăriceanu.

Ministru demisionar al Economiei, Mihai Tudose, este unul dintre cei mai vechi membri al PSD și de-a lungul timpului a fost implicat în mai multe scandaluri, majoritatea aruncând suspiciuni asupra sa de legături foarte strânse cu SRI.

Mihai Tudose a absolvit în 1995 Facultatea de ştiinţe juridice a Universității Dimitrie Cantemir, a deţinut funcţia de şef birou senatorial, a fost un an jurist la SC Farex SA Brăila şi consilier judeţean. Din anul 2000 este deputat, iar în actuala legislatură e co-autor la 16 iniţiative, niciuna economică.

În 2010, a obținut diploma de Doctor în domeniul Științe Militare și Informații la Academia Naţională de Informaţii ”Mihai Viteazu” a SRI.

CRJI a scris în 2015, că lucrarea de doctorat a ministrului Economiei Mihai Tudose, cu titlul „Infrastructura critica – model si strategie manageriala”, a fost plagiată „Circa 50 de pagini sunt plagiate, fie cuvant cu cuvant, fie prin reformulari minore, din alta lucrare de doctorat, sustinuta, cu un an mai devreme, de comisarul-sef Radu Andriciuc, la Academia de Politie ‘Alexandru Ioan Cuza’. Din doctoratul comisarului-sef s-au copiat inclusiv parti din concluzii, cateva anexe si chiar o sectiune din bibliografie”, potrivit Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

Consultările cu președintele Klaus Iohannis vor avea loc la ora 15.

 

Un răspuns

  1. Complicitatea lui Klaus Iohannis
    de Catalin Avramescu, conferentiarMarti, 27 Iunie 2017, ora 12:39
    Tweet

    Am decis sa inapoiez actualului presedinte Ordinul National Serviciul Credincios pe care l-am primit in 2009. Este un gest de protest fata de nominalizarea socialistului Mihai Tudose pentru functia de prim-ministru al Romaniei.

    Klaus Iohannis si-a incalcat de nenumarate ori promisiunile facute alegatorilor, sustinatorilor si mai ales diasporei. Chiar acum cateva luni a declarat ca nu accepta plagiatori in politica…

    Ce se intampla daca acel candidat nu intrunea majoritatea? O noua nominalizare. Sistemul se numeste „democratie”. Si daca si a doua nominalizare ar fi cazut la vot? Alegeri anticipate. Se numeste tot „democratie”, d-le Iohannis….”
    ___––_____In cazul actual, dizolvarea parlamentului si alegeri anticipate pentru doar o suta membri( trei sute pentru a fi in litera Legii), asta era solutia de la bun inceput, dar giohanala Sighiilor e un borfas dintre cei mai jegosi, el vrea sa exonereze pe socru-sau pentru ca a fost securist(iar giohanala a profitat din plin), nu poate recunoste ca s-a casatorit cu fie-sa pentru avantaje politice si materiale, plus , la aceasta data este prins in jocuri mult, mult mai mari, vanzarea si terminarea Romaniei…Banditul asta dintotdeauna a fost anti-roman…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri