Caută
Close this search box.

Candidații la admiterea pentru Universitatea din București vor avea cazare gratuită

Facultățile Universității din București și-au stabilit calendarul înscrierilor pentru sesiunea din iulie a admiterii 2017. Astfel, înscrierile la facultățile Universității din București se realizează în perioada  6 – 25 iulie, iar data limită de afișare a rezultatelor este 29 iulie 2017, se arată într-un comunicat al Universității, primit de MagnaNews.ro.

Anul acesta, candidații la admiterea 2017 se pot înscrie la secretariatele facultăților Universității din București, candidații Facultății de Științe Politice bucurându-se de o facilitate suplimentară, posibilitatea de a se înscrie online (www.fspub.unibuc.ro/admitere).

În premieră, Universitatea din București oferă candidaților la admitere (licență, master, doctorat) cazare gratuită în căminele proprii, în limita locurilor disponibile, pentru maxim 3 nopți.

Cazarea se realizează la administrația căminelor, în baza legitimației de concurs și a actului de identitate. Mai multe informații despre cazare pot fi solicitate la nr. de telefon: 021 307 73 28 / 021 307 73 30 sau pe adresa de e-mail: cazare@rectorat.unibuc.ro,se arată în comunicat

Mai multe informații despre admiterea 2017 pot fi consultate pe site-ul de admitere al Universității din București: http://admitere.unibuc.ro/.

La admiterea 2017, Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și masterat un număr de peste 7.800 de locuri la buget.

Universitatea din București oferă an de an studenților săi un mediu educațional de calitate, facilități diverse, o viață studențească dinamică și posibilitatea de a se implica în proiecte de cercetare la standarde internaționale.

Clasamentul QS al universităților, recent publicat, poziționează Universitatea din București pe primul loc în România, cu poziția 701-750 în clasamentul general.

Indicatorul pentru care Universitatea din București a obținut cel mai mare procent, la ediția din acest an a clasamentului QS, este cel al Reputației Angajatorului. Acest indicator a clasat Universitatea din București pe poziția 401+, la nivel mondial.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri