Cântăreața columbiană Shakira a fost pe cale să-și abandoneze cariera după ce a devenit mamă, dar partenerul ei, fotbalistul spaniol Gerard Piqué, a făcut-o să se răzgândească, scrie vineri El Pais.

Artista a dezvăluit acest lucru într-un interviu pentru ediția italiană a Vanity Fair, în care a mărturisit că după ce a născut a doua oară, în 2015, a fost tentată să se retragă din muzică.

”Am hotărât că, de îndată ce Sasha ar fi fost suficient de independentă, m-aș întoarce la studio (…) Eram confuză, am fost tentată să mă retrag și să las totul”, a povestit Shakira, citată de Agerpres.

Dar i-a fost alături fotbalistul, care a ajutat-o în această situație dificilă. „Gerard m-a deblocat. El a spus tare și clar că nu mi-ar permite niciodată să mă retrag din muzică”. ”Te vei retrage când nu vei mai avea ce să mai spui”, a încurajat-o el, îndemnând-o să facă ce știe mai bine. ”A avut dreptate. Eu eram doar speriată, înspăimântată”, a adăugat artista columbiană.

Shakira și Piqué și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010 din Africa de Sud, iar astăzi sunt părinții a doi copii: Milano, în vârstă de 4 ani, și Sasha, de 2 ani. ”Simt maternitatea ca pe un job full-time. Este grozav, electrizant, minunat și obositor”, a comentat Shakira, care spune că a realizat deja un echilibru între rolul de mamă și cel de artistă. Mai mult decât atât, pentru prima dată, îi va lua pe cei doi copii ai săi în viitorul său turneu.

După șapte ani împreună, cuplul pare la fel de îndrăgostit ca în prima zi, iar dovada sunt semnele reciproce de dragoste și afecțiune vizibile pe rețelele sociale, unde cele două vedete sunt foarte active, ca și în cântecele columbienei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here