Prințul Ernst-August, descendent al uneia dintre marile familii nobiliare ale Europei, s-a căsătorit sâmbătă cu o creatoare de modă din Rusia, în ciuda opoziției puternice a tatălui său, informează France Presse.

Evenimentul monden al anului în Germania, această căsătorie a prilejuit o plimbare în trăsură de epocă, filmată de televiziunea publică germană.

Ernst-August de Hanovra, 33 de ani, și soția sa, Ekaterina Malysheva, 30 de ani, s-au căsătorit religios la biserica Marktkirche din Hanovra, capitala Saxoniei Inferioare (nord), în prezența a numeroase personalități din domeniul industriei de divertisment și a unor membri ai familiilor aristocratice din întreaga Europă.

Mirele a fost înconjurat de membri ai familiei sale, prințul Christian și sora lor vitregă, prințesa Alexandra de Hanovra, născută din căsătoria tatălui lor cu prințesa Caroline de Monaco. Au fost prezenți și ceilalți copii ai Carolinei, Charlotte, Pierre și Andrea Casiraghi.

Nunta a fost celebrată în pofida unei dispute de familie.

Tatăl mirelui, Ernst-August de Hanovra Senior, 63 de ani, șeful dinastiei germane, este îngrijorat în legătură cu această căsătorie de viitorul proprietăților din Germania ale familiei, în special terenurile și pădurile din Saxonia Inferioară.

”Eu încă mai sper că fiul meu se va gândi în cele din urmă la un interes mai mare al familiei noastre și va ceda, eu sunt gata pentru discuții și reconciliere”, a declarat prințul de Hanovra cotidianului german de afaceri Handelsblatt înainte de căsătoria din familia acestui văr îndepărtat al reginei Angliei.

”Nu a fost ușor pentru mine să iau o decizie, deoarece este vorba de fiul meu, dar mă văd obligat să păstrez interesele Casei de Hanovra și ale bunurilor, inclusiv culturale, care sunt proprietatea sa de secole”.

După ceremonia religioasă, o recepție privată în prezența a aproximativ 600 de persoane urmează să aibă loc sâmbătă seara, în galeria principală a Castelului Marienburg, fieful dinastiei.

Mireasa, purtând o tiară, a purtat o rochie albă cu trenă, de inspirație foarte clasică și împodobită cu broderii perlate, creată de colegul ei libanez stilistul Sandra Mansour.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here