Caută
Close this search box.

Am aflat direcția Viitorului în Champions League: calificarea se va juca la Nicosia

Campioana României a aflat miercuri seara care îi vor fi adversarii în debutul  din cupele europene, mai exact in turul III preliminar al Champions League, pentru că de acolo va porni Viitorul Constanța: este vorba de ciprioții de la APOEL Nicosia, aceeași care, cu 7 ani în urmă, urca spectaculos și aproape incredibil până în sferturile de finală ale CL.
Echipa cipriotă a depășit lejer, cu două victorii in turul II al preliminariilor, formația Dudelange, campioana Luxemburgului.

Așadar, un adversar deloc facil pentru un debut oficial continental. Dimpotrivă. Din lotul lui APOEL fac parte câțiva fotbaliști cu un foarte bun CV european: Camargo, fost om de gol la Standard Liege; Ebecilio, care a jucat la Ajax Amsterdam; bulgarul Milanov care cunoaște bine Liga I din România, ca fost fundaș la FC Vaslui; portarul Boy Waterman, fost la PSV Eindhoven și, mai ales, un fost fotbalist de Premier League, la Chelsea, portughezul Morais.

Dubla manșă Viitorul – APOEL se vor juca astfel: pe 25 sau 26 iulie la Ovidiu, iar returul returul o saptamana mai tarziu, la Nicosia, unde se va decide și calificarea. Foto: telegrafonline

Aceleași date sunt valabile și pentru dubla confruntare FCSB (vicecampioana României) – Viktoria Plzen (Cehia), cu observația că returul se va disputa la Plzen, lucru care – ca în orice sport pe echipe, în lupta de calificare – avantajează gazda meciului cu numărul doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri