Caută
Close this search box.

Peste 500 de persoane protestează în piața Victoriei față de modificările prevăzute la legile justiției

Aproximativ 500 de persoane au blocat miercuri seară piața Victoriei, traficul fiind restricționat în zonă, afirmă Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

„Sunt câteva sute de persoane care au ocupat partea carosabilă, zona din fața guvernului. Jandarmii au căutat să limiteze ocuparea părții carosabile și le-au recomandat să rămână în mijlocul pieței, dar protestatarii au forțat cordonul de jandarmi. Nu au respectat măsura pe care noi am vrut să o luăm pentru a nu bloca circulația în zona respectivă. Nu au fost incidente, nu au fost violențe”, a afirmat Enache, citat de Agerpres.

El a precizat că, având în vedere că protestul este neautorizat, se vor lua „măsurile care se impun”.

Potrivit Poliției Rutiere, s-a aplicat devierea traficului din toate punctele către piața Victoriei.

Foto: evz.ro

Un răspuns

  1. sa aiba puteri magice(e posibil?) si sa izbandeasca(le doresc), insa este deja predestinat(de natura lucrurilor), nu vor reusi nimic, chiar daca ar fi cateva mii…Romania nu mai poate fi salvata de sporadice proteste si manifestatii, daca chiar vor sa schimbe Romania , trebuie sa se adreseze la ONU, NATO si UE…Inteleg ca unii sunt realmente frustrati de situatie, insa tot pierdere de timp ramane si acest protest…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri