Caută
Close this search box.

Papa Francisc, sculptat în margarină

Cofetarii hotelului Tequendama, din Bogota, au realizat o sculptură din margarină a suveranului pontif Francisc, pentru a-i aduce acestuia un omagiu, cu ocazia vizitei sale în Columbia, informează DPA.

Sculptura de 7 kg a fost plasată la vedere în holul hotelului luxos care a găzduit centrul media pentru vizita papei în Columbia.

Cofetarilor le-a luat 5 zile pentru a realiza această sculptură, ei folosind o margarină specială numită bitina, care nu se topește repede, a declarat Natalia Galvis, de 26 de ani, membru al echipei de cofetari ingenioşi. Cu ajutorul a trei colegi, ea a creat Papei, care și-a început miercuri vizita de cinci zile în Columbia.

Acest grup de cofetari ai hotelului Tequendama Cofetarii este cunoscut pentru faptul că realizează sculpturi din margarină și ciocolată, în mod special în sezonul sărbătorilor de iarnă.

Reacţia suveranului pontif la acest omagiu nu este cunoscută însă, tânăra spune că ea și colegii ei cofetari sunt conștienți de faptul că Francisc se percepe ca un papă al săracilor și că ar critica utilizarea unui produs comestibil precum margarina. De aceea cofetarii nu vor arunca margarina, ci o vor păstra la frigider pentru crearea unor noi sculpturi, potrivit Reuters.

Foto: Tequendama Hotels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri