Caută
Close this search box.

Noaptea Albă a Galeriilor. Andy Fundeneanu în dublu rol: artist și curator

O expoziție de fotografie, intitulată sugestiv Tranziție, va avea loc vineri seara, la Piața Spaniei Gallery, unde vor expune artiștii Andy Fundeneanu, Catinca Colesniuc și Rareș Manolache. Curatorul expoziției este Andy Fundeneanu.

Andy Fundeneanu este un artist nou pe piața de arta fotografică din România, însă cu o vastă experiență în SUA.

„Se spune că toate lucrurile se află într-o stare constantă de tranziție. Prin procesul firesc de a deveni, observăm și spiritul neliniștit care ne îndreaptă spre acest destin necunoscut. Fotografia este unica formă de artă capabilă de a opri lumina și de a capta un moment în timp. Prin acest proces, este posibil să vedem, poate chiar sa înțelegem, fiecare pas individual al acestei călătorii în Tranziție”, se arata pe pagina de facebook a evenimentului.

O nouă ediţie a Noapţii Albe a Galeriilor (NAG) va avea loc vineri, 6 octombrie, la Bucureşti, Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi, Petrila, Reşiţa, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara. Vernisaje, performance-uri, spaţii alternative, galerii de artă şi ateliere de artist, toate împreună generează, de la o ediţie la alta, o nouă hartă a oraşelor în care are loc acest eveniment.

În această ediţie a NAG organizatorii oferă publicului din Bucureşti o întâlnire cu un nou oraş introdus în acest program prin expoziţia focus Petrila „O călătorie spre buricul pământului” care va fi deschisă publicului timp de o lună de zile în spaţiul Rezidenţa BRD Scena9, începând de vineri, şi nu în ultimul rând, va continua programul de vizită a unui grup de curatori străini „Search & Research RO”.
Informaţii complete despre eveniment sunt disponibile aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri