Caută
Close this search box.

Tragedie în Bihor: Un mort și cinci răniți, într-un accident rutier

O femeie a murit și alte cinci persoane au fost rănite, dintre care două grav, în urma unui accident rutier produs în noaptea de marți spre miercuri pe șoseaua Borșului, între localitatea Sântion și municipiul Oradea. Au fost implicate un autotren înmatriculat în Polonia și un microbuz, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bihor.

”În jurul orei 22.45, ISU Crișana a fost anunțat despre producerea unui accident rutier pe calea Borșului nr. 73 în care au fost implicate un microbus 8 plus 1 și un autotren soldat cu șase victime. În microbuz au fost trei femei și trei bărbați. Dintre cele șase victime, o femeie a fost declarată decedată, doi bărbați și o altă femeie sunt în stare foarte gravă (cod roșu medical) și două victime sunt cu multiple leziuni (cod galben medical), toate fiind transportate la spital”, a declarat pentru purtătorul de cuvânt al ISU ”Crișana”, Camelia Roșca, citată de Agerpres.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea a trei persoane prinse între fiarele contorsionate ale microbuzului, echipajele medicale acordând îngrijirile medicale care se impuneau. Cele cinci victime în viață au fost transportate la Spitalul Clinic Județean.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor, Alina Dinu, a declarat că polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru elucidarea condițiilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri