Caută
Close this search box.

Șase morți într-un accident de avion în Rusia; supraviețuitor – un copil de doi ani şi jumătate

Șase persoane și-au pierdut viața și un copil în vârstă de doi ani și jumătate a supraviețuit după prăbușirea miercuri a unui avion de mici dimensiuni în regiunea Habarovsk, în Extremul Orient rus, au anunțat autoritățile locale, relatează AFP, citată de Agerpres.

“Avionul L-410 care efectua o cursă între Habarovsk și Nelkan a aterizat de urgență la doi kilometri de aerodrom și a luat foc. În avion se aflau doi membri ai echipajului și cinci pasageri”, a anunțat într-un comunicat Ministerul de Interne al regiunii Habarovsk.

„Șase persoane și-au pierdut viața. Un pasager, un copil de doi ani și jumătate, a fost scos în viață din epava avionului”, se menționează în comunicat.

Satul Nelkan, unde s-a prăbușit avionul companiei Habarovsk Airlines, se află într-o zonă în care avionul este adesea singurul mijloc de transport disponibil pentru a face legătura între localități foarte izolate.

Autoritățile locale au anunțat că un elicopter și un avion ale Ministerului pentru Situații de Urgență au decolat de la Habarovsk, cel mai mare oraș aflat în apropierea locului accidentului, pentru a oferi sprijin echipajelor locale de prim ajutor.

Accidentele aviatice, în care sunt implicate mai ales elicoptere, sunt frecvente în Siberia și în Orientul Extrem rus.

Foto: Sputnik International

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri