Caută
Close this search box.

Principele Nicolae: Declaraţia mea privind acceptarea retragerii titlului nu e scrisă şi nici semnată de mine

Principele Nicolae vine cu o nouă dezvăuire, în care spune că declaraţia privind acceptul retragerii titlului nu a fost scrisă şi nu a fost semnată de el, ci a fost obligat să o accepte.

”Declarația mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a fost scrisă de mine. Am fost obligat să o accept, am refuzat să o semnez și până la acest moment este nesemnată.”

Nepotul Regelui Mihai dezminte şi varianta unei înţelegeri de a părăsi România în schimbul unei rente lunare.

„Nu a existat vreodată nici vreo înțelegere și nici vreun acord semnat referitor la plecarea mea definitivă din România și condiția de a nu mă mai întoarce. Nu aș fi acceptat să mi se impună un exil de acest fel.

Am revenit în România în noiembrie 2015 pentru a rezolva situația referitoare la presupusul meu copil. Din cauza lipsei constante de cooperare din partea mamei presupusului meu copil, situația aceasta a rămas încă neclarificată.

Până în acest moment nu există nici o dovadă medicală care să susțină acuzele mamei. Prin urmare, orice acuzație mi s-ar aduce în legătură cu acest subiect este nefondată”, afirmă Principele Nicolae într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri