Nu numai actorul Alexandru Arșinel (78 de ani), ci și maestrul naiului românesc și mondial, Gheorghe Zamfir (76 de ani), a fost transportat la Spitalul Militar din București, tot duminică. În cazul celebrului interpret nu este însă vorba de o suspiciune de infarct, ci de un accident pentrecut chiar în casa maestrului, acolo unde acesta a călcat greșit pe scară și a căzut destul de violent, accidentându-se și provocând un traumatism genunchiului drept.

Dacă inițial părea să fie ceva destul de grav, mai apoi, din fericire, medicii care l-au consultat după sosirea cu Salvarea la spital au constatat că este doar o contuzie, fără pericol de fisură sau fractură.

„Un accident din care maestrul a scăpat, din fericire, destul de ușor. S-a ales, în urma căzăturii, cu o leziune ceva mai mare în apropierea genunchiului care a fost tratată de personalul medical care se află în gardă. Nu sunt semnele vreunei  fisuri sau, mai grav, ale unei fracturi. E vorba de o contuzie așa că, după ce a fost investigat și tratat, a fost trimis acasă și i s-a recomandat repaus”, au declarat surse medicale. (foto antenastars.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here