Caută
Close this search box.

Maestrul Gheorghe Zamfir, la Spitalul Militar

 

Nu numai actorul Alexandru Arșinel (78 de ani), ci și maestrul naiului românesc și mondial, Gheorghe Zamfir (76 de ani), a fost transportat la Spitalul Militar din București, tot duminică. În cazul celebrului interpret nu este însă vorba de o suspiciune de infarct, ci de un accident pentrecut chiar în casa maestrului, acolo unde acesta a călcat greșit pe scară și a căzut destul de violent, accidentându-se și provocând un traumatism genunchiului drept.

Dacă inițial părea să fie ceva destul de grav, mai apoi, din fericire, medicii care l-au consultat după sosirea cu Salvarea la spital au constatat că este doar o contuzie, fără pericol de fisură sau fractură.

„Un accident din care maestrul a scăpat, din fericire, destul de ușor. S-a ales, în urma căzăturii, cu o leziune ceva mai mare în apropierea genunchiului care a fost tratată de personalul medical care se află în gardă. Nu sunt semnele vreunei  fisuri sau, mai grav, ale unei fracturi. E vorba de o contuzie așa că, după ce a fost investigat și tratat, a fost trimis acasă și i s-a recomandat repaus”, au declarat surse medicale. (foto antenastars.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri