Caută
Close this search box.

Olăroiu își pierde echipa din Emirate, ”ajutat” și de Reghecampf

Urmărit de ghinion, unul dintre cei mai experimentați  – totuși – și valoroși antrenori români, Cosmin Olăroiu (fost conducătoru tehnic al Stelei), și-a reziliat contractul cu echipa Shabab Al Ahli, după nu mai puțin de 7 meciuri fără nicio victorie. Fostul antrenor din Ghencea a trebuit să plece de la Shabab Al Ahli, grupare din Emiratele Arabe Unite (Dubai), după al şaptelea rezultat de egalitate consecutiv.

 Olăroiu (48 de ani), antrena echipa din Dubai din anul 2013, iar în această perioadă a cucerit 7 trofee, două titluri în Ligă, două Cupe ale Ligii, 3 Supercupe şi a fost finalist în Liga Campionilor Asiei.

„Contractul dintre Cosmin Olăroiu şi Al Ahli Shabab se încheie de comun acord. Ali Mahdi va fi noul antrenor al echipei”, se arată în scurtul comunicat al grupării arabe.

6,5 milioane de euro era salariu anual al lui Cosmin Olăroiu la Shabab Al Ahli Dubai, potrivit ultimului contract, semnat în septembrie 2017.

Ultimul meci a fost chiar pe teren propriu, cu Al Dhafra, scor 1-1, vineri, iar ultima victorie cu Olăroiu la cârmă a fost obţinută pe 14 octombrie, 4-0 cu Emirates.

De remarcat că și Laurențiu Reghecampf a ”pus umârul” la demiterea lui Olăroiu, atunci când echipa sa, Al Wahda, a remizat ,0-0, pe 27 octombrie, cu Al Ahli. (Foto: Guliver/GettyImages)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri