România ar trebui să-şi mute ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Declaraţia venită de la şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost urmată, la scurt timp, de un mesaj similar al preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Asta la nici 24 de ore de la votul din Adunarea Generală a ONU – 128 de ţări au cerut Statelor Unite să anuleze decizia de recunoaştere a Ierusalimului drept capitala Israelului, potrivit digi24.ro.

Atmosfera e extrem de tensionată în Israel, după ce Donald Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitala Israelului. La fel stau lucrurile şi în Cisiordania şi Fâşia Gaza.

La Bucureşti, aparent, nu contează situaţia explozivă din Ţara Sfântă.

„Eu cred că ar trebui să ne gândim foarte serios ca România să mute ambasada din Israel în Ierusalim. Sunt și chestiuni practice, ambasadorii fac naveta”, a anunțat ieri Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

1 COMENTARIU

  1. Se vede ca, atat Liviu Dragnea, cat si Călin Popescu Tăriceanu, sunt profund indatorati consilierilor israelieni, care i-au sfatuit in secret in timpul campaniei electorale si i-au adus la guvernare. Din decembrie 2016, acestia le ghideaza pasii in proiectul lor secret de a pune sub control justitia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.