Caută
Close this search box.

În timp ce 128 de ţări se opun, Tăriceanu vrea şi el mutarea ambasadei României la Ierusalim

România ar trebui să-şi mute ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Declaraţia venită de la şeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost urmată, la scurt timp, de un mesaj similar al preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Asta la nici 24 de ore de la votul din Adunarea Generală a ONU – 128 de ţări au cerut Statelor Unite să anuleze decizia de recunoaştere a Ierusalimului drept capitala Israelului, potrivit digi24.ro.

Atmosfera e extrem de tensionată în Israel, după ce Donald Trump a recunoscut oficial Ierusalimul drept capitala Israelului. La fel stau lucrurile şi în Cisiordania şi Fâşia Gaza.

La Bucureşti, aparent, nu contează situaţia explozivă din Ţara Sfântă.

„Eu cred că ar trebui să ne gândim foarte serios ca România să mute ambasada din Israel în Ierusalim. Sunt și chestiuni practice, ambasadorii fac naveta”, a anunțat ieri Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Un răspuns

  1. Se vede ca, atat Liviu Dragnea, cat si Călin Popescu Tăriceanu, sunt profund indatorati consilierilor israelieni, care i-au sfatuit in secret in timpul campaniei electorale si i-au adus la guvernare. Din decembrie 2016, acestia le ghideaza pasii in proiectul lor secret de a pune sub control justitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri