Caută
Close this search box.

Incredibil! Cine e femeia care a ameninţat o persoană la metrou, la două zile după crimă

La două zile după odioasa crimă de la metrou, o femeie de aproximativ 65 de ani a atacat o altă tânără la staţia Unirea 2. Bătrâna a agresat-o şi a ameninţat-o cu moartea, dar apoi, s-a temut de mulţime şi a plecat.

A fost găsită de Poliţia Transporturi peste puţin timp în zona Pipera şi dusă la audieri, pentru a se stabili dacă trebuia reţinută pentru mai mult timp sau doar pentru a da declaraţii.

După investigaţii ale oamenilor legii s-a aflat că agresoarea era mama lui Mereuţă Eugen, bărbatul care a şocat Bucureştiul pe 5 octombrie, atunci când, dintr-odată, a atacat în metrou o femeie, lovind-o cu pumnii în cap. Persoanei i-au sărit atunci în ajutor soţul şi doi călători, care au reuşit să îl imobilizeze pe individ, potrivit kanald.ro.

La vremea respectivă, bărbatul nu a fost băgat în dubă de către poliţişti, ci a fost dus cu ambulanţa la spital, pe considerentul că ar suferi de boli psihice.

În acel moment, unul dintre oamenii legii a susţinut că în viitor un asemenea individ ar putea fi lăsat liber pe stradă, după ce va fi investigat de medici. La numai două luni, din păcate, previziunile acestuia s-au adeverit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri