Caută
Close this search box.

Simona Halep, după un meci istoric: ”Sunt aproape moartă, dar extrem de fericită”

Primele cuvinte ale Simonei Halep, chiar pe teren, după fantastica partidă cu Lauren Davis : „Un meci foarte greu. Nu am jucat niciodată un set atât de lung. Sunt extrem de fericită cât am rezistat. Sunt aproape moartă. Dar, mă bucur că am arătat tenis de bună calitate, sper că v-a plăcut. Habar nu am cât am alergat astăzi, însă simt că muşchii mei sunt duşi, duşi. Glezna – nu ştiu cum este, pentru că nu o mai simt. A fost plăcut să fiu pe teren. Şi să câştig. Şi să revin în optimile acestui turneu minunat!”.

A fost un incredibil și plin de dramatism scor de 4-6, 6-4, 15-13 în favoarea Simonei, în confruntarea cu Lauren Davis (76 WTA) din SUA.

Simona Halep la interviul de pe teren, imediat după meci. Sursa: Youtube

 

Meciul s-a disputat pe cea mai mare arenă de la Melbourne, celebra ”Rod Laver”, după numele australianului considerat cel mai valoros tenisman al tuturor timpurilor, azi în vârstă de aproape 80 de ani, bun prieten și fost adversar al marilor noștri Ilie Năstase și Ion Țiriac.

Chiar dacă Simona a jucat cu o adversară mult mai scundă decât ea, acesta a fost parcă un avantaj al americancei, care și-a depășit cu mult, cu foarte mult condiția locului 76 WTA ocupat până acum, dar de pe care va urca în mod sigur la sfârșitul turneului. Lauren Davis a jucat cu o ambiție rar văzută pe terenurile de tenis, iar în multe momente a fost perfectă în replicile sale. Cu atît mai mare e meritul Simonei. S-a văzut acum ceea ce spuneam, că ea va fi ”vânată” la fiecare joc, de orice adversară, Lauren Davis făcând sâmbătă meciul vieții ei de până acum. Să nu uităm că două sportive uriașe, care ținteau chiar la Melbourne locul 1 WTA sau apropierea de el, Garbine Muguruza (3 WTA) și Johanna Konta (10 WTA) au fost deja eliminate în acest turneu extrem de dificil.

Felicitări Simona Halep și succes spre marea finală ! (foto a1.ro)

2 răspunsuri

  1. Cum ziceam, lupii tineri sunt f. flamanzi, totusi Simona si-a facut datoria, si-sincer- imi era teama ca o sa o lase glezna…Tenisul arata f. frumos din afara, insa este un sport f. periculos, prin prisma accidentelor -altfel neimportante- care te pot scoate din joc…Acum joaca Kerber cu Sharapova, oricare din ele este un alt pericol, au motivatii diferite, insa sunt la fel de flamande…Succes , pe mai departe, Simona…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri