Caută
Close this search box.

Veste şocantă. Guşă: Dragnea ameninţă că închide Realitatea TV

Ipoteză-şoc lansată de analistul politic Cozmin Guşă: Liviu Dragnea vrea să închidă Realitatea TV, fiind deranjat de politica televiziunii de a dezvălui neregulile guvernării.

dragnea.

„Liviu Dragnea se teme de multe lucruri, dar în mod clar se teme de Realitatea TV. Vă ofer un exemplu clar. Liviu Dragnea a dat o directivă în noua administraţie guvernamentală şi doreşte un cadou.

Ar vrea un mărţişor, ca de la 1 martie postul Realitatea TV să nu mai emită. Să se găsească toate mijloacele, legale sau ilegale, pentru a închide gura celor de la Realitatea TV,” a afirmat Guşă la „Dimineaţa de ştiri„.

Mai mult, analistul politic a făcut şi o dezvăluire în exclusivitate despre culisele acestei acţiuni:

„Există cel puţin un ministru, al cărui nume îl ştiu, dar deocamdată nu o să-l spun, care şi-a luat mandatul, în mod surprinzător pentru cei din PSD, din simplul motiv că s-a angajat să facă tot ceea ce este omeneşte posibil să închidă Realitatea TV.”

Mesajul lui Guşă pentru Dragnea

Guşă i-a transmis liderului PSD şi mesajul că, „în ciuda acestei ameninţări clare, dovedite, nu ne schimbăm linia editorială. Îl asigur pe Liviu Dragnea că s-a dus la o luptă incorectă, ilegală, pe care nu o va câştiga.”

„Pentru luna februarie, pe Liviu Dragnea nu-l interesează nici pensii, nici salarii, ci doreşte închiderea Realitatea TV. Este, deocamdată, singura televiziune care-i developează, într-un fel, intenţiile, care nu sunt pentru interesul naţional, ele sunt pentru scăparea de rigorile justiţiei, pentru înavuţirea unor colegi de-ai săi şi a sa, pentru punerea în funcţii de răspundere în stat a unor oameni care nu au legătură cu profesionalismul, ci au legătură cu clientela sa politică.”

 

3 răspunsuri

  1. doar asa poti sa ajugi mai gunoi ordinar langa olteanul tau ceausescu, obligat fortat de poporul ramnan. gandete te ce a patit gunoiul de la scornicesti! si pe tine te spnazuram ca pe musulini! mizerabil ordinar, hoti si jegos .

  2. Dragea ori este prost cum nu s-a mai vazut pe Pamant, ori face jocul unui serviciu strain de Romania.
    In ambele cazuri este pericol pentru tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri