Caută
Close this search box.

Anunț cumplit făcut de Hagi, din cauza mizeriilor din fotbalul românesc

Cu nici 48 de ore înaintea zilei sale de naștere – împlinește 53 de ani pe 5 februarie -, Gică Hagi a făcut un anunţ cât se poate de dur și de trist în același timp, la finalul meciului Viitorul – Astra Giurgiu 1-1. Cel supranumit „Regele” a ţinut un discurs în care a criticat aspru situaţia fotbalului românesc, afirmând apoi că e pregătit să plece din România să plece din România.

„Vă transmit un mesaj foarte clar: ne vom vedea în timp şi vom vedea ce se alege! Dar pe mine să nu mai contaţi, m-aţi pierdut definitiv! Uitaţi-vă ce vă zic aici”, a spus Hagi, în fața ziariștilor înmărmuriți.
Sunt cunoscute și, în cea mai mare parte justificate, nemulțumirile și criticile lui Gică Hagi legate de situația din fotbalul românesc, de aranjamentele, coalițiile și jocurile de culise care continuă să funcționeze.

În ziua următoare au venit și câteva amănunte în plus: „M-am întors acasă, am participiat şi particip la competiţie, am încercat să organizez cât mai bine totul. Vizavi de angajaţi am încercat să-mi fac datoria. Nu am vorbit despre celelalte cluburi, pentru că nu e treaba mea. Nu faceţi diversiune, vă rog! Hagi s-a săturat şi vrea să plece din cauza fotbalului românesc. Toţi, din afară, se dezvoltă, iar noi, în România, primim 0 euro. Intern! Nu de la UEFA. În momentul de faţă…”, a spus patronul și antrenorul campioanei la Digisport. (foto theblacksea.eu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri