Caută
Close this search box.

Dragnea va fi audiat în Parlament: Nu înțeleg de ce nu e chemat Pahonțu

Dragnea va fi audiat în comisia de apărare din Senat, pentru a da explicaţii referitor la acuzaţiile pe care le-a făcut la adresa SPP.

dragnea

„Pentru a închide un subiect delicat şi fierbinte, având în vedere că până astăzi nu există o sesizare instituţională la comisie legată de aceste aspecte, am decis să invităm săptămâna viitoare pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Să ne prezinte dovezile concrete privind aceste acuzaţii şi decizia care a luat-o împreună cu colegii social-democraţi de a renunţa la serviciile SPP. După această audiere, în funcţie de ce se documentează, probează în cadrul comisiei, putem să continuăm audierile cu domnul viceprim-ministru Stănescu, să ne prezinte acel personaj discret care a avut discuţii legate de siguranţa naţională şi nu în ultimul rând chiar cu premierul României, care, aşa cum ştiţi, este vicepreşedintele CSAT. Această decizie poate pune în nesiguranţă documente clasificate din CSAT”, a declarat Marcel Vela, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL, potrivit Mediafax.

Dragnea vrea capul lui Pahonţu

Vela a precizat că, în funcţie de probele şi dovezile care vor fi oferite comisiei, este posibil ca şi şeful SPP, Lucian Pahonţu, să fie invitat la audieri.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: „Să ne cheme la audieri. Eu voi merge la orice comsie parlamentară care o să mă cheme. Sunt convins că va merge și doamna Viorica Dăncilă. Domnul Paul Stănescu cred că o să meargă. Nu înțeleg de ce nu e chemat domnul Pahonțu . PNL nu are curaj sa cheme de la servicii”.

Preşedintele PSD spune că e nevoie de o comisie de anchetă specială.

„Se impune o comisie de anchetă, pentru că au început să iasă la suprafaţă informaţii. Orice comisie se va înfiinţa vreodată, aştept să se afle adevărul”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri