Caută
Close this search box.

Secretele unei victorii istorice în fața Mariei Sharapova

 

Aflată pe locul 92 WTA, Monica Niculescu (30 de ani) a reușit o victorie senzațională, în trei seturi, în fața celebrei Maria Sharapova (tot 30 de ani, locul 41 WTA) în turul I de la Doha, meciul durând două ore și 40 de minute: 4-6, 6-4, 6-3.

După un uriaș efort, consum fizic și psihic, după o revenire de la 0-1 la seturi, jucătoarea din Slatina a realizat una din cele mai importante victorii ale carierei.

„La început nu prea aveam ritm, nu înţelegeam exact… Dădea foarte tare, după aia nu mai dădea aşa tare. Serviciul ba dublă, ba as… Până mi-am intrat puţin în ritm şi am început şi eu să dau. Pentru că, la un moment dat, doar mă apăram şi asta îi place. Ea conducea jocul şi îi plăcea. La un moment dat, am zis să încerc şi eu cu slice-ul ăla, să intru şi eu cu doi paşi în faţă şi să fiu mai agresivă. La fel, cu reverul am intrat puţin în minge. Am început să servesc puţin mai bine, să simt puţin terenul, pentru că a fost vânt azi şi într-o parte trebuia să dai cât poţi, iar în cealaltă era vântul în spate şi trebuia doar să o pui”, a declarat Monica Niculescu la Digisport. (foto radiocanstanta.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri