Caută
Close this search box.

Cine sunt cei care nu vor buletin cu CNP şi refuză să plătească taxele la stat

CNP

Cine sunt românii care refuză buletinele cu CNP şi contestă actele oficiale eliberate de stat. Aceşti oameni spun şi că nu pot fi obligaţi să plătească taxe și impozite, cât timp cât nu au încheiat un contract cu statul în acest sens.

CNP
FOTO: captură DIgi24

Un bărbat care conducea fără permis şi îşi făcuse singur numere de înmatriculare pe care scria „suveran” le-a dat bătăi de cap poliţiştilor din Gorj. Agenţii l-au tras pe dreapta, dar au trebuit să asculte tirada şoferului:

„Șofer: Uitați ce face Poliția Română la un suveran. O ființă vie născută viu. O să-mi ia și numerele de pe mașină.”

Viorel Suveranul este lider de sindicat la Complexul Energetic Oltenia, potrivit digi24.ro. Cu toate acestea, refuză actele oficiale, despre care spune că sunt un abuz. Zilele trecute, a fost oprit de poliţie. Agenţii l-au somat să dea jos plăcuţele făcute de el, însă a refuzat.

„Şofer: O să vă trimit la ministerul… La dumneavostră, acolo.

Poliţist: Aveţi obligaţia, domnule, nerespectarea indicaţiilor poliţistului…

Şofer: Nu, domnule. Eu sunt fiinţă vie suverană, nu sunt persoana CNP pe care o cauţi dumneata”.

Şi alţi oameni, chiar cu funcţii importante în stat, nu recunosc CNP

„Ultimele 6 cifre din CNP-ul fiecăruia este, ultimele şase, cu roşu – este un număr de cont bancar, se cheamă cont escrow. Acolo sunt, în funcţie de vârstă, în România e mai puţin euro. Dincolo, afară, s-au făcut calcule, estimative, minim 15 milioane de euro are în cont. Eu, la vârsta mea, aproape 60 de ani, eu am cel puţin 17 milioane în contul escrow”, susţine Constantin Amariei, fost consilier local Reșița.

Supărat pe actele oficiale este şi un bărbat din Codlea. A protestat, anul trecut, în faţa primăriei pentru că autorităţile nu i-au eliberat un certificat medical de născut viu. Astfel că a dat statul în judecată. Dar a pierdut procesul.

Mihai Poenaru: „Mi s-a atribuit, fără voia mea la naştere, fără acordul meu, prin acest CNP am devenit sclavul societăţii.”

Un răspuns

  1. Mai bine ai scrie un articol deapre legea nr 26 din 15 martie 1991 semnat de ION ILIESCU poate asa ar baga cineva in seama magna news

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri