Cu 19 victorii și 3 înfrângeri în 2018, Simona Halep așteaptă sezonul pe zgură. Va avea aproximativ o lună de pauză și va reveni în circuitul WTA la turneul de la Stuttgart (23-29 aprilie), turneu de categorie Premier.

Până atunci, însă, o putem urmări pe Simona duminică noapte, la Miami Open, în competiția de dublu, unde face echipă cu Irina Begu. Vor juca după miezul nopții, pentru calificare în sferturi, împotriva perechii Raquel Atawo (SUA) / Anna-Lena Grönefeld (Germania).

Simona Halep: E obiectivul meu să joc în Fed Cup şi să câştig meciurile

Înaintea prezenței de luna viitoare de la Stuttgart, Simona Halep își „va face încălzirea” cu echipa de Fed Cup a României, care întâlnește Elveția la Cluj-Napoca (21-22 aprilie, în direct la Digi Sport), într-un duel care contează pentru accederea în Grupa Mondială 1.

„Vor urma antrenamente şi încerc să muncesc mai mult. Am fost accidentată şi nu prea am putut să fac ce trebuie. Fizic, sunt sănătoasă, cât se poate. Va trebui să mă odihnesc un pic şi după aceea să o iau de la capăt. E obiectivul meu să joc în Fed Cup şi să câştig meciurile”, a spus Simona, în exclusivitate pentru Digi Sport, după ce a fost eliminată, sâmbătă, de Agnieszka Radwanska în turul al treilea al competiției de la Miami.

Turneul de la Stuttgart va fi transmis de Digi Sport.

În acest moment, Simona Halep se află pe primul loc al clasamentului WTA, cu 8.140 de puncte. Ea are un avantaj consistent, de 1.350 de puncte.

137 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here