Caută
Close this search box.

Dragnea, păzit de jandarmi după ce a fost întâmpinat de protestatarii #Rezist la instanţa supremă

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a ajuns azi la ICCJ, unde magistraţii îl vor audia în calitate de inculpat în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual în legătură cu presupuse angajări fictive la DGASPC Teleorman.

La sosire, preşedintele PSD a fost întâmpinat de protestatarii #Rezist, iar jandarmii l-au flancat pentru a-l conduce în clădirea instanţei supreme.

UPDATE: Liviu Dragnea este audiat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman. La sediul ICCJ s-au adunat mai mulţi protestatari #Rezist şi au fost mobilizaţi zeci de jandarmi.

Bombonica Prodana a transmis, miercuri, prin avocatul său, un document prin care anunţă instanţa că a plătit prejudiciul de peste 108.000 lei în dosar, cerând încetarea procesului în cazul său, conform News.ro.

Potrivit procurorilor, „în perioada iulie 2006 – decembrie 2012, Dragnea Nicolae Liviu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al organizaţiei judeţene a unui partid politic, cu intenţie, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman să îşi încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii. În realitate cele două persoane şi-au desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă”.

Un răspuns

  1. Nu cred ca „ar fi culmea” sa-i achite pe toti (adica sa-i gaseasca neviovati), dar -la fel de bine- sindromul acarului Paun, poate functiona si la acest nivel, si (conform Bibliei , cu parabola cu femeia saraca si judecatorul plictisit de insistente) astfel , unul dintre cei trei(care „au speriat westul”),sa cada de tap ispasitor, de acar Paun, desigur, pentru effect la public…Intrebarea este daca exista deja o preselectie sau „marele castigator” , va fi tras -la sorti, din oala- chiar in timpul show-lui?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri