Caută
Close this search box.

Drama care a măcinat-o mult timp pe Gabriele Firea. S-a întâmplat acum 7 ani

Politiciana a rămas văduva în 2010, după 17 ani de căsnicie. Răsvan Firea, soţul ei, s-a stins după o suferinţă lungă, iar edilul Bucureştiului îşi aminteşte că luni de zile nu a făcut altceva decât să meargă din spital în spital şi la biserici, să se roage pentru sănatatea partenerului de viaţă. După decesul bărbatului, Gabriela Firea şi-a concentrat toată atenţia asupra copilului ei, încercând să-i atenueze durerea pricinuită de moartea tatălui.

La nouă luni de la evenimentul nefericit, Florentin Pandele, o cunoştinţă a lui Răsvan Firea, a invitat-o pe fosta preyentatoare de ştiri să viziteze Catedrala din Voluntari, iar de acolo a început o mare poveste de dragoste. Primarul Capitalei a povestit că rugaciunile la Cuvioasa Paraschiva, pe care o consideră protectoarea ei, au avut efect, şi a întâlnit un bărbat bun, credincios şi familist, exact ca ea. Prin căsatoria cu Pandele, politiciana a îndeplinit şi una dintre ultimele dorinţe ale lui Rasvan.

Gabi Firea şi Florentin Pandele au doi baieţi

Într-un interviu, fosta vedetă de televiziune a mărturisit că primul soţ a rugat-o să se recasatorească, să-i ofere fiului lor linişte şi stabilitate, nu să intre şi să iasă din relaţii sub ochii acestuia. Din fericire, Tudor l-a indrăgit imediat pe Pandele şi a sfatuit-o pe mama lui sa îi accepte cererea în căsătorie.

Răsvan Firea a fost înmormantat la Cimitirul Sfânta Vineri in cadrul unei ceremonii private.

Un răspuns

  1. Cumva se pavoazeaza calea spre candidatura cea mare? Cu toata sfintenia madamei, incercati sa va reamintiti topismele ei fata de actualul presedinte Johannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri