Caută
Close this search box.

Principele Nicolae a coordonat micuţii voluntari de la HOSPICE Casa Sperantei. FOTO

Principele Nicolae voluntariat

Principele Nicolae s-a stabilit în Bucureşti la începutul acestui an. De atunci, are apariţii publice tot mai dese, alături de soţia sa, Alina-Maria Binder.

Principele Nicolae voluntariat
FOTO: Facebook/Nicolae al României

„Azi (n.r.: duminică) a inceput cu voluntariatul la HOSPICE Casa Sperantei. Micii voluntari de la British School of Bucharest și, împreună cu micuții de la HOSPICE, au participat la ateliere de handcrafts și ateliere de aranjamente florale pentru Paște. Ma bucur foarte mult ca am putut sa coordonez acestei voluntari minunati. A fost o dimineată plină de culoare, flori, zâmbete și îmbrățișări”.

Principele Nicolae voluntariat.2jpg
FOTO: Facebook/Nicolae al României

După concertul în memoria Regelui Mihai, de la Catedrala Sf. Iosif, Principele Nicolae şi Alina-Maria Binder au fost văzuţi la Teatrul Naţional.

Principele Nicolae, la concertul în memoria Regelui Mihai de la Catedrala Sf. Iosif. FOTO

Într-una din serile trecute, „Alina-Maria Binder si cu mine am participat la Teatrul National București, unde a avut loc premiera docu-dramei “Fotograful Unirii” de Denis Dinulescu, în regia lui Mihai Panaitescu, un spectacol de teatru în memoria lui Samoilă Mârza, cel care a realizat cele cinci instantanee ale momentului istoric – Unificarea României sub domnia Majestate Sa Regelui Ferdinand I.”

Principele Nicolae voluntariat.j1pg
FOTO: Facebook/Nicolae al României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri