Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă ar dori să-l năşească pe Liviu Dragnea cu iubita lui

viorica dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că ar accepta să-i fie naşă de cununie liderului PSD, Liviu Dragnea. Aceasta dacă i-ar cere acest lucru. Dăncilă a afirmat că partenera de viaţă eventuală a acestuia, Irina Tănase, este ”o fată deosebită”.

Dăncilă, declaraţie de credinţă: Pun în aplicare programul făcut de partid şi de Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă despre Irina: „Este un om deosebit, o fată deosebită”

”Sigur că da (că aş accepta să-l cunun – n.r.). De ce aş spune nu? Da, (Irina Tănase – n.r.) a venit la congres. Mi se pare un act de normalitate. Nu neg faptul că o cunosc pe domnişoara Tănase. O cunosc pe Irina, este un om deosebit, este o fată deosebită”, a declarat la Antena 3 Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea a fost însoţit sâmbătă, la congresul extraordinar al PSD, de partenera sa de viaţă, Irina Alexandra Tănase. El a afirmat că încă nu are de făcut nici un anunţ cu privire la relaţia sa. În timpul evenimentului, aceasta a stat în primul rând, alături de lideri ai partidului.

Cu partidul în suflet

”Astăzi nu. La congres? Am partidul în suflet”, a declarat Liviu Dragnea. El fusese întrebat, la încheierea congresului, dacă vrea să facă vreun anunţ, în condiţiile în care la evenimentul social-democraţilor a fost prezentă şi partenera sa de viaţă, Irina Alexandra Tănase.

Irina Alexandra Tănase a ajuns la Sala Palatului cu puţin timp înainte de începerea reuniunii, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, Gabriela Firea şi comisarul european Corina Creţu şi s-a aflat mereu în primul rând al sălii, alături de ceilalţi lideri din conducerea PSD.

Liviu Dragnea, ca şi Vladimir Putin

Există similitudini între comportamentul lui Liviu Dragnea şi cel al liderului rus Vladimir Putin. Acum câţiva ani, se ştia că acesta este combinat cu fosta gimnastă Alina Kabaieva. Îi dăruise acesteia un castel în Franţa.

După invadarea Crimeei, una dintre marile supărării ale lui Vova era că nu poate să meargă cu iubita lui la castelul fetei, din Hexagon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri