Caută
Close this search box.

Dăncilă zice că viaţa merge înainte, iar ea va duce mai departe implementarea programului de guvernare

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că „viaţa merge înainte” şi va merge mai departe, după ce preşedintele Iohannis i-a cerut demisia, pentru, spune ea, a „implementa programului de guvernare”.

„Categoric, pentru mine viaţa merge înainte şi duc mai departe implementarea programului de guvernare”, a spus Viorica Dăncilă la RomâniaTV, întrebată despre solicitarea preşedintelui Iohannis de a-şi da demisia.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea.

„Doamna Dăncilă nu face față poziției de prim-ministru al Romaniei și transformă guvernul într-o vulnerabilitate pentru România, de aceea solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcția de prim-ministru al României”, spunea Iohannis.

„Voi merge mai departe”

Prima reacţie a premierului Dăncilă a fost la 9 ore de la declaraţia lui Iohannis, tot la RTV.

Dăncilă a spus atunci că nu va demisiona pentru că nu are niciun motiv, că s-a simţit jignită de aprecierile preşedintelui Klaus Iohannis şi că va merge mai departe..

„Voi merge mai departe. Preşedintele nu are atribuţii în a demite un prim-ministru”, a afirmat Dăncilă.

Ea a mai susţinut că preşedintelle „dorea să medieze o dispută imaginară între Guvern şi BNR, dar, în acelaşi timp, vrea un război între Guvern şi Administraţia Prezidenţială”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri