Caută
Close this search box.

Finala Real-Liverpool a început cu bătăi în baruri de noapte

Chiar dacă partida Real Madrid – Liverpool, marea finală a Ligii Campionilor, este programată sâmbătă, 26 mai (de la ora 21:45, ca de obicei), fanii grupării engleze au sosit la Kiev, orașul-gazdă al finalei, încă de joi.

Iar sosirea lor nu a rămas deloc fără ”semne”. Două persoane au fost rănite, iar altele două au fost arestate, după ce un grup de suporteri ai celor de la Liverpool a fost atacat joi noaptea într-un local din capitala Ucrainei, cu două zile înaintea finalei Ligii Campionilor la fotbal, relatează DPA.

Agresorii, în număr de 10 și purtând cagule pe faţă, au atacat localul și au sărit dirrect asupra englezilor, după cum relatează chiar presa ucraineană de vineri. Doi britanici au fost răniţi, iar doi atacatori ai fost reţinuţi de poliţie. Ineresant este că victimele nu au dorit să depună plângere, dar atacatorii reţinuţi riscă să fie acuzaţi de huliganism.

Pentru Real este a treia finală consecutivă și a patra din ultimii cinci ani, madrilenii cucerind trofeul în 2014, 2016 și 2017, în vreme ce Liverpool a jucat ultima finală în 2007, și aceea pierdută cu Milan. (foto redcafe.net)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri