Nissan Leaf Open Car este un concept pentru un Leaf decapotabil care nu va fi lansat în producție de serie. Acesta a fost dezvoltat special pentru a marca 100.000 de unități Leaf vândute în Japonia.

Nisan a pregătit o surpriză fanilor mașinilor electrice și a dezvăluit în Japonia o versiune decapotabilă pentru Leaf.Este vorba despre un concept care a primit numele oficial Nissan Leaf Open Car, iar constructorul nipon a fost foarte zgârcit în furnizarea unor detalii despre acesta. Totuși, Nissan a precizat că nu există planuri pentru lansarea unei versiuni de serie pentru Leaf Open Car.

În schimb, conceptul a fost dezvoltat special pentru a fi expus la un forum de discuții pentru a sărbători atingerea unui prag de 100.000 de unități Leaf comercializate în Japonia de la lansarea în 2010. Aproximativ 100 de invitați au avut oportunitatea de a vedea și atinge ineditul concept în cadrul discuțiilor care au avut ca tema crearea unei „societăți fără emisii”.

Nissan nu a oferit detalii tehnice despre concept, care iese în evidență prin designul atipic asociat de regulă unui astfel de segment. Transformarea hatchback-ului în decapotabila s-a realizat inclusiv prin eliminarea portierelor spate, însă constructorul nu a dorit să prezinte alte detalii care au condus la acest proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.